Hvordan vasker man bestik i rustfrit stål?

Vask af rustfrit stål bestik er relativt ligetil.Her er en trin-for-trin guide:

1.Forberedelse: Før vask skal du skrabe eventuelle madrester af bestikket med et blødt redskab eller dine fingre.Dette hjælper med at forhindre madpartikler i at sætte sig fast under vaskeprocessen.

2. Håndvask:

3.Fyld en vask eller en håndvask med varmt vand og tilsæt en mild opvaskemiddel eller et mildt opvaskemiddel.

4.Sænk det rustfri stålbestik i sæbevandet.

5. Brug en blød svamp eller karklud til forsigtigt at skrubbe hvert stykke, og vær opmærksom på områder med genstridige pletter eller rester.

6. Skyl bestiket grundigt med rent vand for at fjerne sæberester.

7.Opvaskemaskine:

8.Hvis dit rustfrit stålbestik tåler opvaskemaskine, skal du arrangere stykkerne i opvaskemaskinens kurv og sikre, at de er adskilt, så vand og rengøringsmiddel kan nå alle overflader.

9.Brug et mildt opvaskemiddel, der er specielt formuleret til genstande i rustfrit stål.

10. Kør opvaskemaskinen på en forsigtig eller normal cyklus med varmt vand.

11.Når cyklussen er afsluttet, skal du straks fjerne bestiket og tørre med en blød klud for at forhindre vandpletter og striber.

12. Tørring:

13. Efter vask skal du straks tørre det rustfri stålbestik med en ren, tør klud for at forhindre vandpletter og striber.

14. Undgå om muligt lufttørring, da dette kan føre til vandpletter og mineralaflejringer, især hvis du har hårdt vand.

15. Opbevaring:

16. Når det er tørt, opbevares bestik på et rent, tørt sted.Undgå at opbevare det i fugtige eller fugtige omgivelser, da dette kan føre til anløbning eller korrosion over tid.

17.Hvis du opbevarer dem i en skuffe, så overvej at bruge en bestikorganisator for at holde stykkerne adskilt og forhindre ridser.

Ved at følge disse trin kan du effektivt rengøre og vedligeholde dit bestik i rustfrit stål, så det ser skinnende og uberørt ud i mange år fremover.


Post tid: Mar-15-2024

Nyhedsbrev

Følg os

  • 10020
  • sns05
  • 10005
  • sns06